Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot

Eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești

Sponsor slim4vit contraindicaciones best pure sine wave power inverter principal CATENA 

Mașina oficială a Raliului Argeșului Catena este oferită de Trust Motors

Parteneri: Hotel Ramada Pitești, Teilor

 PartenerI media: RallyMax, Autorally, KissFM 

Consiliul Judeţean Argeş

CJArges1

Primăria Municipiului Piteşti


Catena – liderul pieței farma

Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România, cu peste 760 de unități la nivel național, și cel mai cunoscut și apreciat brand românesc de profil. Înființată în 1999, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească în ceea ce priveşte calitatea produselor şi profesionalismul serviciilor oferite.

Catena a demonstrat, de-a lungul celor 20 de ani de la înfiinţare, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în susținerea unor competiții sportive din România.

Ca o recunoaștere a profesionalismului dovedit de echipa sa și a solidei relații de parteneriat cu pacienţii români, Farmacia Inimii – Catena a primit, în ultimii ani, nenumărate premii și distincții de excelență,  dintre care amintim: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România, Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii slim4vit contraindicaciones best pure sine wave power inverter au cea mai mare încredere”, Superbrands, Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România, precum și premiul Customers’ Friend (Prietenul Cumpărătorilor), oferit de ICERTIAS – Asociația Internațională de Certificare, cu sediul la Zurich, Elveția.

Trust Motors

Trust Motors este importator official al mărcilor Peugeot și Citroen Trust Motors cu o rețea  de peste 20 dealeri care acoperă 37 de județe ale țării.

Teilor

Cu o experiență de peste 10 ani în industria bijuteriilor din aur și pietre prețioase, brand-ul Teilor își dorește să ofere pasiune, inovație și eleganță. Printre colecțiile exclusiviste de bijuterii prezente în vitrinele Teilor, se numără: Pesavento, K di Kuore, Talento, Hulchi Belluni, Antonellis. Teilor este distribuitor exclusiv Pesavento în Romania.

Ramada Piteşti

Începând din 2011, Hotel Ramada Pitești îi așteaptă clienții într-o locație central a Piteștiului, fiind situat la numai 900 de metri de Teatrul Davila şi de Piaţa Primăriei din Piteşti. Pe lângă oferta de cazare extreme de apreciată de cei care i-au trecut pragul, Hotelul Ramada mai oferă o zonă de wellness cu piscină de tip spa, saună şi studio de fitness. În restaurantele Hotelului Ramada Piteşti se poate servi o gamă largă de preparate culinare româneşti şi internaţionale.

Kiss FM

Kiss FM este un post de radio românesc cu acoperire națională, care emite din București în peste 57 de stații locale. Radioul a început să emită pe 5 noiembrie 2003 după ce rețeaua Radio Contact Belgia a renunțat la stațiile locale din România.

RallyMax

RallyMax este un website media de profil din România, axat pe raliurile din desfășurate în țară și la nivel european sau mondial. Website-ul a fost lansat în 2009, oferind informații variate fanilor motorsportului, de la știri, interviuri, galerii foto sau video. 

Autorally

Scroll to Top