Documentele oficiale ale Raliului Argeșului au fost publicate

Cu doar o lună rămasă până la startul în Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot, detaliile competiției care deschide sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri sunt dezvăluite concurenților și fanilor. Documentele oficiale ale raliului au fost publicate astăzi pe website-ul raliului în secțiunea dedicată concurenților și s-a dat startul înscrierilor pentru CNR, Rally2 și Campionatul Național de Vehicule Istorice.

Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot se desfășoară în perioada 2-4 mai pe o lungime de 100 de kilometri cronometrați, grupați în 8 probe speciale. Joi, 2 mai, va avea loc startul festiv, începând cu ora 19:00, în Piața Vasile Milea din Pitești, ca mai apoi fanii motorsportului să fie invitați să asiste la un spectacol garantat, la superspeciala de lângă Stadionul Nicolae Dobrin, desfășurată vineri, 3 mai, începând cu ora 17:00. Sâmbătă, caii putere se mută pe Transfăgărășan, dupa ora 11, când echipajele vor concura între Cetatea Poenari și Conacul Ursului. Cei mai rapizi piloți și copiloți din fiecare categorie, dar și echipele înscrise în Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot, vor pe podium la festivitatea de premiere care are loc sâmbătă, în Piața Vasile Milea, începând cu ora 20:00.

Documente oficiale:

Nu uitați de Rally Ghid-ul care conține informații de bun venit pentru concurenți și spectatori, informații despre orașul gazdă al raliului, Pitești, cât și despre județul Argeș, programul raliului sau posibilități de cazare și recomandări de restaurante.

Pentru participanți, cererile de înscriere sunt disponibile în secțiunea ”Concurenți”, dar și mai jos:

Formularele PDF se vor salva local și se vor completa. Cererile de înscriere se trimit scanate pe adresa: inscrieri@raliulargesului.ro

Scroll to Top